pas bevallen

Hij is er! Hij is er! Hij is er!

“Alles komt altijd goed” door Bloem!
That’s me!!!

Advertisements

16 thoughts on “pas bevallen

 1. hé waw, een eigen dichtbundel! jouw gedichten en gedachten! proficiat hoor! vind het wel een beetje grappig, jouw titel en mijn laatste blogje met mijn klaaglitanie over veel gehoorde ‘loze uitspraken’… maar je hebt uiteindelijk wel gelijk hoor meid, alles komt altijd goed, ook als het goed komen misschien niet helemaal is zoals je het wenst en dacht… en als het mss zelfs …eindigt, mss is het dan ook wel goed…?!
  wees maar lekker trots op jezelf!

   • Dat ga ik inderdaad niet doen. Ik ging er vanuit dat jij sowieso een deel exemplaren ter beschikking had om door te verkopen. Niet dus. Ik ga het dus rechtstreeks bestellen. Ik hoop wel dat je hier niet al je gedichten van het boekje aan het publiceren bent, want dan is de verrassing er te veel vanaf. Trouwens, voor dat geld verwacht ik toch (niet onterecht denk ik) iets exclusiefs. 🙂

     • Zojuist heb ik de bestelling geplaatst en ook al betaald. Dit laatste had wel heel wat voeten in aarde. ‘k Had nooit eerder een buitenlandse overschrijving gedaan. Maar het is gelukt! Ik weet niet of je een lijst met namen krijgt van je klanten, als er een Joke tussen zit ben ik het niet, ik heb mijn echte naam gebruikt.

      • Niet ongerust zijn … ik kan absoluut niet zien wie er iets bestelt, ik krijg alleen het aantal te zien. 🙂 Ik heb niet mijn eigen naam gebruikt, maar wel mijn eigen gezicht 🙂 Niet schrikken dus!

zegt u het maar!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s