GE-Hakt

Sedert twee maanden leef ik dus met een pijn die constant aanwezig is. De oorzaak is tot nog toe onbekend en het geeft me allerlei ongemakken. Fietsen gaat niet meer en fitnessen is al helemaal een no go.

Ik word er wel creatief van: ik werd een krak in het niet geijkte, normaal getinte aantrekken van mijn onderbroek. Wanneer je niet kan bukken, breng je het ondergoed dus ter hoogte van een uitgestrekt been en dat geeft elke ochtend  komische taferelen aan de wasbak in de badkamer. Sokken waren tot nu toe niet zo nodig en ik merkte vanmorgen dat dat ook nog een inventieve manier gaat vragen. Een uitdaging voor op koudere dagen dus.

Wel voel ik me langzamerhand veranderen in een oude ietwat gezette dame met pensioengerechtigde neigingen. Aangezien cardio-bewegingen geen optie zijn, beperkt het bewegen zich tot langzaam wandelen en yoga. Waarna ik twee dagen amper rechtop kan staan …

Het vraagt energie … chronische pijn.

Maar wat ik echt het allerergste vind, is het gemis aan hakken. Met mijn meter tachtig toren ik sowieso al boven mensen uit maar toch mis ik het. Fijne schoenen met hakken. Hooggehield schoeisel. Zoiets dat je een vrouwelijk, elegant, aantrekkelijk gevoel geeft.

Blijkbaar heb ik twee paar pumps in huis en sedert Beiroet ook nog een paar sneakerachtige schoenen. Dat is alles. De rest van mijn schoenenverzameling (en die is best groot aangezien ik zot en gek ben van laarzen, botjes enzovoort) bestaat enkel uit iets met hakken.

Deze zomer probeerde ik het nog eens een keertje. Gelukkig was het tijdens een dineetje waardoor ik halverwege mijn schoenen kon uitdoen en nadien elegant wankelend en struikelend richting nabije parking kon stappen.

Pffff … ik wil gehakt zijn.

Advertisements

4 thoughts on “GE-Hakt

  1. Amai zeg heftig he xx

    Outlook voor iOS downloaden

    ________________________________ Van: Bloem’s blog Verzonden: zaterdag, september 22, 2018 11:19 AM Aan: linda.audenaerde@hotmail.be Onderwerp: [New post] GE-Hakt

    Bloem posted: “Sedert twee maanden leef ik dus met een pijn die constant aanwezig is. De oorzaak is tot nog toe onbekend en het geeft me allerlei ongemakken. Fietsen gaat niet meer en fitnessen is al helemaal een no go. Ik word er wel creatief van: ik werd een krak in “

zegt u het maar!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s